TrouBLesoMe (:
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TrouBLesoMe (:

鼓勵自由創作鼓勵亂講

首頁相冊Latest images搜尋會員註冊登入

728海洋公園 :)

向下 
3 posters
發表人內容
小Heidi
小麻煩
小麻煩
小Heidi

文章數 : 165
注冊日期 : 2009-04-22

728海洋公園 :) Empty
發表主題: 728海洋公園 :)   728海洋公園 :) I_icon_minitime周一 7月 27, 2009 7:05 pm

忘了跟你們說~~我們明天玩機動遊戲的分配是抽簽進行XD 抽中的要玩喔~~~
不玩的~~有請lunch啦~~{除非你有特別原因啦}

各位 由於我係七月ge壽星~~~ {{同我講生日快樂啊!!!!
我可以用$433買到一張全年飛之外我仲可以得到4張免費ge飛
所以~ milly+ catherine+jaclyn+lamo係用我ge免費飛
而kai自己拿到一張平飛

所以::: ($433+$180)除6 ~ 102.166667 =103(cor to 3 sig fig~~ bigger果個)
如果唔係 大家就要比:$208 (原價)
我地E+ge飛係比平時平左 208-103=105元~~~{好多 lol! }

希望大家可以珍惜一下今次ge機會 唔好浪費咁好ge機會啦~~~{好多機會=3=}

重要ge係 請大家明天準時9:15a.m 去到金鐘地鐵站~~請大家記得 {時間係唔等人ge}

PS 請大家明天帶$32 回來給我 {上次parents day 送比張老師ge禮物錢}唔帶無得入場啊= =!!!!!

thx for your co-operation

資料由主辦人PANDA提供 Smile

小Heidi 在 周一 7月 27, 2009 11:05 pm 作了第 1 次修改
回頂端 向下
loiloi
中麻煩
中麻煩
loiloi

文章數 : 266
年齡 : 29

發表主題: 回復: 728海洋公園 :)   728海洋公園 :) I_icon_minitime周一 7月 27, 2009 7:14 pm

prison break 好正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

帶$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ affraid affraid
回頂端 向下
http://troblesome.cool5forum.com/
小C
凡人
凡人
小C

文章數 : 69

發表主題: 回復: 728海洋公園 :)   728海洋公園 :) I_icon_minitime周一 7月 27, 2009 9:57 pm

幾點走?
還有
我不玩過山車之類的刺激機動遊戲
我會死給你看= =
回頂端 向下
loiloi
中麻煩
中麻煩
loiloi

發表主題: 回復: 728海洋公園 :)   728海洋公園 :) I_icon_minitime周一 7月 27, 2009 11:02 pm

cat cat~
我們一起死吧!! lol! lol!
回頂端 向下
http://troblesome.cool5forum.com/
loiloi
中麻煩
中麻煩
loiloi

發表主題: 回復: 728海洋公園 :)   728海洋公園 :) I_icon_minitime周一 7月 27, 2009 11:14 pm

對於版主的抽簽我5同意 Mad
cat cat is with me cheers
i think hei is with us too cheers cheers
回頂端 向下
小Heidi
小麻煩
小麻煩
小Heidi

文章數 : 165

發表主題: 回復: 728海洋公園 :)   728海洋公園 :) I_icon_minitime周一 7月 27, 2009 11:26 pm

god be with u la= =milly mok
回頂端 向下

728海洋公園 :)
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
TrouBLesoMe (: :: 公告區-
前往: